Ons verhaal

IT-experten met connecties ...

Met een rugzak vol IT-expertise en een betrouwbaar netwerk, wordt Anankei in 2005 uit de grond gestampt. Sindsdien zet het IT-consultancybedrijf haar medewerkers met stip op de eerste plaats. Transparante communicatie en persoonlijke groei krijgen zonder enige twijfel prioriteit.

... focussen op detachering in IT ...

Sinds de start gaan we op zoek naar de perfecte match bij ondernemingen voor tijdelijke of permanente IT-ondersteuning. Up-to-date knowhow en dezelfde cultural fit maken dat we bij iedere match streven naar close to perfection. Van zuivere detachering in IT is Anankei geëvolueerd naar een uitgebreid IT- en telecom aanbod. Bedrijven kunnen aankloppen voor sourcing of voor totaalprojecten op maat.

... en terrein veroveren met teamspirit.

Met oog voor technische en persoonlijke skills bouwen we bruggen tussen consultants en bedrijven. Geen computergestuurde match maar een inspirerende kennismaking is het begin van werken met of werken voor Anankei. Ons doel? Een partnership waar alle partijen zich in kunnen vinden. Een follow-up meeting of call om te horen hoe het gaat, is een evidentie. Wie een beroep doet op ons, maakt kennis met het Anankei DNA (linken naar ‘Ons DNA’). Een hechte familie die elkaar ondersteunt en uitdaagt.

Op zoek naar een job als IT- of telecommedewerker? Tijdelijk een beroep doen op een IT-consultant?

Officenter, Grauwmeer 1, bus 44
3001 Heverlee

number016/38.10.10

fax016/38.10.19

email info@anankei.com