ons dna

Wie is SII Belgium als IT-bedrijf? Een bruisende en talentvolle bende die vertrouwt op zichzelf en op elkaar. En er dan vol voor gaat! Maak kennis met de passies, talenten en troeven die ons verbinden. Maak kennis met het enige echte ‘SII Belgium DNA’.

 

Dream IT | If we can dream IT, we can do IT

Durven dromen is belangrijk. Realistische dromen vooropstellen en alles doen wat in je mogelijkheden ligt om deze te verwezenlijken. Dát is een persoonlijk gloriemoment. Geloof in jezelf als beginnende of ervaren IT-consultant en dan maken we gezamenlijke dromen waar. “Wij zijn een relatief kleine organisatie, maar onze troef is dat we ongelooflijk groot kunnen dromen én groot kunnen worden.”

Trust IT | Trust and Team, starts with the same T

Vertrouwen is het startpunt van elke duurzame samenwerking want zonder ‘trust’ is er geen team. Vertrouwen kan je opbouwen, verdienen en waarderen en dat is volgens ons dé sleutel tot een goed functionerend team. Vanzelfsprekend geloven we dan ook sterk in open en eerlijke communicatie én wederzijds respect. “Goede teams worden geweldige teams als je elkaar vertrouwt en dan samen alles geeft!”

 

Go for IT | No pain no gain, no guts no glory

Wie wil groeien, moet de wil hebben om te slagen, om dingen te bereiken, om net iets verder te gaan dan ‘het normale’. Geef dus niet op bij een eerste tegenslag of een slechte ervaring. We got your back! “Team SII Belgium kijkt altijd met goede moed en goesting vooruit. Wij zoeken en vinden oplossingen, ook als die niet voor de hand liggen.”

IT-ondersteuning in teamverband

‘Dream it, Trust it, Go for it’ vat onze werking perfect samen. Zolang we onze goede service centraal zetten, elkaar vertrouwen en helpen waar nodig, zijn wij er 100% van overtuigd dat onze projecten slagen. Let’s go for it together!

Solliciteren als IT-consultant of een ervaren IT’er inschakelen?

Officenter, Grauwmeer 1, bus 44
3001 Heverlee

number016/38.10.10

fax016/38.10.19

email info@anankei.com