Support Desk
Support Desk

Is de workload te hoog in functie van het aantal medewerkers? Loopt het budget van de interne support te hoog op? Hebben de interne IT’ers de juiste opleidingen gevolgd en zijn ze technisch up-to-date om adequate support te verlenen? Om je onderneming een flexibele, doelgerichte en kostenbesparende IT-support te verzekeren, biedt SII Belgium een externe IT support desk aan. Dankzij opgeleide medewerkers kan jij je focussen op je core business.

6 redenen om te kiezen voor een externe helpdesk

1| Lagere algemene kosten

Je moet budget vrijmaken voor de werving en selectie van personeel, competitieve loonpakketten, opleidingen, trainingen, hardware, ... Door je IT-support uit te besteden, krijg je grip op je algemene kosten en betaal je uitsluitend voor de geleverde IT-ondersteuning. Een ontzorging voor je IT- én je HR-departement.

2 | Geen dure downtime

Wanneer je IT-infrastructuur het laat afweten, kunnen je medewerkers niet verder werken. Geen goede zaak voor hun productiviteit en jouw budgetten. Door IT-ondersteuning uit te besteden wordt de duur van technische storingen tot een minimum beperkt.

3 | Experts on the job

Onze experts on the job garanderen je een snelle oplossing van zowel gekende als nieuwe IT-problemen. Ze krijgen geregeld opleidingen om in de beste service te kunnen voorzien.

4| Focus op de core business

Dankzij professionele IT-support, krijg je ademruimte en -tijd voor je kerntaken. Je management, teamleden, interne IT’ers, ... kunnen zich dankzij een externe helpdesk focussen op hun eigen takenpakket.

5 | Flexibele, allround IT’ers

Beroep doen op de externe helpdesk van SII Belgium kan voor een korte of lange periode. We zijn het gewend bij te springen tijdens piekmomenten zoals bijvoorbeeld rollouts of bedrijfsverhuizen.

6 | On site support

Kan het technisch issue niet verholpen worden vanop afstand, dan sturen we een support engineer ter plaatse om het acute IT-probleem te verhelpen.

 

SII Belgium zorgt voor efficiënte IT-ondersteuning dankzij ...

 

  •  IT-support: wij onderzoeken de pc-problemen van eindgebruikers en lossen ze doelgericht op.
  •  IT-back-ups: bij vertrek van een werknemer, zorgen wij voor een snelle vervanging van een gelijkwaardig expert.
  •  IT-management: SII Belgium garandeert je een heldere opvolging van je IT-consultant(s) door middel van transparante timesheets, up-to-date prestaties.

Zoek je een externe helpdesk die snel en professioneel ondersteunt?

Officenter, Grauwmeer 1, bus 44
3001 Heverlee

number016/38.10.10

fax016/38.10.19

email info@anankei.com